AGENDA

Middletown Police Advisory Board Meeting #36 10/16/2023

7:00PM - 8:30PM

Meeting called by Salahudin Bin-Yusif (**Bold Names** are not present and (#) denotes number of

unexplained absences)

(Open Seat), (Open Seat), Jelani Bryant (Until Seat is Filled),

Emy Diaz, Jacquelin Burditt, Wanda Dean,

Michael Harpe (Until Seat is Filled), Debbie Harrington, Jason Hunt, Joyce Kidd,

Jerry Kissel, Linda LaRue, Yvette Santiago, Charles "Billy" Warrick,

Salahudin Bin-Yusif

Attendees: Non-Voting Members – Police Chief, Police Union Representative

7:00PM – 7:03 PM (3 Min)	Welcome & Attendance	Bin-Yusif
7:03 PM – 7:05 PM (2 Min)	Approval of Agenda and Minutes of Last Mtg	Bin-Yusif
7:05 PM – 7:10 PM (5 Min)	Chair's Report 1. Changes to the Advisory Board 2. Report 3. Strategic Plan Based on Survey	Bin-Yusif

7:10 PM - 7:15 PM (5 Min)

Subcommittee Reports

- 1. Community Connections
 - a. Chair Hunt; Burditt
- 2. Research Topic
 - a. Chair Dean; Harrington; LaRue
 - b. Topics
 - Community Survey
- 3. Strategic Planning Committee
 - a. Chair Jerry Kissel;
 - Future Planning to Support Law Enforcement Week

Committee Chairs

Chief / Representative	Police Report – Chief Texter / Representative (Detailed Breakdown) 1. Community Trends 2. Crime / Incident Statistics 3. Recruitment and Retention (Force Strength) a. Diversity 4. Incidents of Note	7:15 PM – 7:30 PM (15 Min)
All	Old Business	7:30 PM – 8:15 PM (45 Min)
	1. Potential Changes to the Advisory	` ,
	Board	
	2. Report	
All	New Business	8:15 PM – 8:20 PM (5 Min)
	1. Open	,
All	Announcements	8:20 PM – 8:21 PM (1 Min)
	1. CPA – Wednesday, October 18th at	
	6:00 PM (Sign-up Due Date - Oct. 16th)	
	 Next Meeting in November 20th at 7:00 PM 	
All	1. Public Comments and Questions	8:21 PM – 8:30 PM (9 Min)
All	Meeting Close-out & Adjournment	8:30 PM